Uvjeti poslovanja

Rad Zaklade Paraolimpijac možete podržati uplatom online donacije. Pritom Vas molimo da obratite pažnju na sljedeća pravila.

Načini plaćanja

Donaciju za Zakladu Paraolimpijac možete izvršiti online platežnim karticama (American Express®, MasterCard®, Visa) u kunama.

Amex    MaserCard    Visa

Online donaciju možete izvršiti i putem Internet bankarstva na žiro račun Zaklade Paraolimpijac: 2340009-1110558214 (PBZ).

Zaklada Paraolimpijac se obvezuje da će sredstva prikupljena putem online donacija koristiti isključivo za provedbu aktivnosti Zaklade.

Izjava o sigurnosti

Za online donacije koristi se T-Com Pay Way. T-Com Pay Way se brine o tajnosti i sigurnosti Vaših podataka prilikom autorizacije kreditnih kartica. T-Com Pay Way primjenjuje najmodernije standarde u zaštiti podataka - Secure Socket Layer (SSL) protokol sa 128-bitnom enkripcijom podataka i MD5 algoritam. ISO 8583 protokol osigurava da se razmjena podataka između T-Com sustava i autorizacijskih centara kartičnih kuća obavlja u privatnoj mreži, koja je od neautoriziranog pristupa zaštićena dvostrukim slojem "vatrozida" (firewalla).

Izjava o privatnosti

Zaklada Paraolimpijac se obvezuje na strogo čuvanje privatnosti svih fizičkih i pravnih osoba koje su uplatile online donaciju. U tom postupku prikupljamo samo nužne podatke koji su neophodni za provođenje transakcije. Svi se podaci se strogo čuvaju i dostupni su samo djelatnicima kojima su ti podaci nužni za obavljanje posla.

Izjava o reklamaciji

Online donacija ne može biti vraćena niti promijenjena te može biti izvršena samo od strane vlasnika kartice.

Ako imate bilo kakve primjedbe, kritike ili sugestije, slobodno nas kontaktirajte. Odgovorit ćemo na Vaš upit u najkraćem mogućem roku.

Izjava o konverziji

Sva plaćanja biti će izvršena u hrvatskim kunama. Iznos za koji će se teretiti Vaša kreditna kartica dobiva se kroz konverziju cijene iz eura u hrvatske kune prema važećoj tečajnoj listi Hrvatske Narodne banke. Prilikom naplate Vašom kreditnom karticom, isti se iznos pretvara u Vašu lokalnu valutu prema važećoj tečajnoj listi udruženja kartičara. Kao rezultat pretvaranja cijene, postoji mogućnost male razlike iznosa u odnosu na originalnu cijenu istaknutu na našoj internetskoj stranici.

Opći uvjeti

Prilikom uplate donacije platežnom karticom uplata se izvede i autorizira u realnom vremenu. Nakon uspješnog procesiranja (završetka) donacije na e-mail adresu koju ste unijeli u naš upitnik poslat ćemo obavijest zahvale.

Kontakt

Zaklada Paraolimpijac
Zinke Kunc 3a, 10000 Zagreb
OIB: 12314485470
paraolimpijac@hpo.hr